Nieuws

Op 8 augustus 2018 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder de naam Sandra van Reenen. Ik kan nu als ZZP-er aan de slag. Heb je een administratieve klus, wil je een levensboek laten maken, of zoek je een persoonlijk begeleider voor een ouder? Neem contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.
 
Dinsdag 26 juni 2018 ben ik aangenomen bij Vertroetel je Ouders. Ik kan ingehuurd worden als persoonlijk begeleider bij ouderen, om de kinderen te ontlasten en te ondersteunen en zo de kwaliteit van leven van de oudere te verhogen.
 
Zaterdag 10 maart 2018 is de laatste keer SpiegelCollage in het pand Sterrenoord 81a in Den Haag. Vanaf 12 april 2018 doen we dat bij één van ons thuis, op de woensdag. Heb je zin om kennis te maken hiermee? Welkom.
 
In 2006 heeft deze mevrouw haar levensverhaal geschreven, maar het lukte haar niet om dit te laten drukken. In 2017 ben ik haar verhaal gaan redigeren, opmaken, en uiteindelijk laten printen voor haar familie. Op 19 februari 2018 heb ik haar het boek overhandigd. Ze is dolgelukkig dat het uiteindelijk toch nog een boek geworden is (ze is al 87 jaar!). Ze heeft een mooi verhaal geschreven, en ik ben blij dat ik haar kon helpen. En ook ik ben tevreden met het resultaat!
 
Mensen onderweg Mensen onderweg
 
Vanaf eind december 2017 is mijn boek ook te lezen in braille, of te beluisteren! Zie de Bibliotheekservice Passend lezen van Dedicon .
passend lezen
 
De Stomavereniging bestaat 23 september 2017 50 jaar en viert dit met een ledendag met workshops en lezingen in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Miranda, van Schrijftuintje, verzorgt twee workshops creatief schrijven, en gebruikt daarvoor mijn boek.
 
Naar boven